Четвер, 28.03.2024, 18:55
Територіальний відділ освіти Шевченківського району департаменту освіти і науки Запорізької міської ради
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

18 квітня 2017 року шкільний загін юних інспекторів дорожнього руху Запорізького навчально-виховного комплексу №42 «Зебра» взяв участь у міському етапі  XXXXI Всеукраїнського   огляду-конкурсу «ЮІР – 2017» від Шевченківського району.

Команда закладу у склад якої увійшли учні 5-8 класів: Барабаш Кристина, Донєв Іван, Житарев Олександр, Жмиря Микита, Самарська Катерина, Завгородній Борис, Гуришкіна Софія, Кутняк Ярослав, Мейке Олеся, Сокол Любов посіла ІІІ місце у конкурсі.

... Читати далі »

Переглядів: 555 | Додав: art_kuz | Дата: 20.04.2017 | Коментарі (0)

14 квiтня 2017 року на базi Запорізького ліцею №34 пройшов районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької  вiйськово-патрiотичної гри  українського козацтва "Сокiл" ("Джура").  Почесними гостями районного свята були  Коломоєць О.О., голова товариства ветеранів АТО м. Запоріжжя, депутат  міської ради,  представники обласного військкомісаріату, воїни АТО, Шеремет А.М., кошовий отаман Громадської дитячої козацької організації «Молода Січ», Перепелиця Н.Є., начальник територіального відділу освіти Шевченківського району.

В районному заході  прийняли участь команда ЗЛ №34 «Чумаки», команда ЗГ №93 «Відважні козаки, команда ЗЗШ №77 «Козачата», команда ЗНВК №111 «Нащадки Кобзаря».

... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: art_kuz | Дата: 18.04.2017 | Коментарі (0)

У квітні  в Шевченківськім районі пройшла благодійна акція "Великодній кошик солдату". У акції прийняли участь заклади освіти №4, 18, 19, 65, 77, 93, 95,  101, "Мрія", "Освіта", "Вибір", "Перспектива").

Учнями, батьками та педагогами було зібрано  821 кг  продуктів для воїнів АТО,  зроблено понад 700 поробок, малюнків, привітальних листівок. 

Солдати 1-го гаубічного артилерійського дивізіону, 55-ї окремої артилерійської бригади, військової частини №3029 отримали привітання від дітей та педагогів шкіл  з якими вже довгий час тісно спілкуються. 

Дякуємо нашим  хлопцям за мирне небо над нашими головами, за те, що боронять та захищають нашу країну. 

... Читати далі »

Переглядів: 613 | Додав: art_kuz | Дата: 14.04.2017 | Коментарі (0)

З метою підвищення організованості та якості проведення тренувань з питань цивільного захисту, залучення дітей до масово-роз`яснювальної роботи з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, підвищення рівня безпеки учасників навчально-виховного процесу, привернення уваги суспільства до безпечної життєдіяльності, запобігання травматизму дітей під час навчально-виховного процесу та в побуті, формування потреби у здоровому і безпечному способі життя 13 квітня 2017 року на базі Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №101 було проведено «День Цивільного захисту» та практичне відпрацювання ввідних завдань, дії у разі пожежі. Показові протипожежні тренування з питань цивільного захисту на базі опорного закладу проведено за допомогою територіального відділу освіти Шевченківського району, представників ДСНС України в Запорізькій області Сичова О.В., Бородавко Р.В., представника обласних курсів удосконалення керівних кадрів навчально-методичного центру Цивільного Захисту та безпеки життєдіяльності Запорізької області Коваленко Г.В., адміністрації ЗЗШ №101.

... Читати далі »

Переглядів: 664 | Додав: art_kuz | Дата: 14.04.2017 | Коментарі (0)

З метою розвитку творчого потенціалу дітей дошкільного віку, виявлення обдарованих дітей, виховання патріотичних почуттів, відродження та збереження народних родинних традицій та історичної спадщини у підростаючого покоління з 14 березня по 6 квітня 2017 року було проведено районний конкурс художньої творчості «Таланти ДНЗ Шевченківського району».

Свою творчість  демонстрували маленькі учасники із 17 дошкільних закладів та 7 дошкільних підрозділів Запорізьких навчально-виховних комплексів, які викликали у всіх присутніх не лише почуття гордості, але й справжнього захвату, розчулення і впевненості в тому, що малеча Шевченківського району – найталановитіша!         

В репертуарі учасників переважали пісні, художнє слово, таночки, хореографічні етюди  про Україну, героїзм наших воїнів, любов до матері, рідного краю, рідної землі, державної символіки, традицій українського народу.

... Читати далі »

Переглядів: 613 | Додав: art_kuz | Дата: 10.04.2017 | Коментарі (0)

Протягом лютого-березня 2017 року пройшов VII Всеукраїнський конкурс на кращий веб-сайт навчального закладу.

Щорічно конкурс проводить Інтернет Асоціація України за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою впровадження інформаційних технологій у навчальний процес та забезпечення новими зручними інструментами взаємодії всіх його учасників – учнів, батьків, учителів та адміністрації навчальних закладів, стимулювання ініціативи у цій сфері, акцентування уваги на важливості повного, оперативного та зручного інформування про діяльність навчальних закладів України засобами Інтернету.

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №270 «Іскринка» став переможцем конкурсу з чим їх і вітаємо!

... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: art_kuz | Дата: 31.03.2017 | Коментарі (0)

29 березня 2017 року на базі Запорізького навчально-виховного комплексу №64  відбувся семінар для керівників закладів освіти Шевченківського району з теми: «Реалізація інклюзивної освіти в управлінській діяльності навчального-виховного комплексу».

З метою забезпечення успішного розвитку інклюзивної освіти в навчальних закладах району педагогічний колектив представив свої напрацювання, були розглянуті питання:

*реалізація інклюзивної освіти в навчальному закладі (Глєзєрова Л.В.);

*забезпечення права на освіту дітей з особливими потребами (Ашихміна О.М.);

*психолого-педагогічний супровід дітей з особливостями психофізіологічного розвитку в умовах інклюзивного навчання (Руденко Я.Ю.).

... Читати далі »

Переглядів: 622 | Додав: art_kuz | Дата: 30.03.2017 | Коментарі (0)

В рамках реалізації проекту науково-методичного центру «Міські методичні навчання» 28 березня 2017 року практичним психологом дошкільного навчального закладу (ясла-садка) №135 "Лебідь" Кременецькою Любов Володимитівною проведено другий психологічний практикум для практичних психологів ДНЗ.

Проведений майстер-клас, спрямовано на розширення професійних можливостей практичних психологів шляхом оволодіння інноваційними техніками роботи.

Учасникам репрезентовано досвід гуманізації навчально-виховного процесу дошкільного навчального закладу засобами казкотерапії: практика використання казкотерапії в роботі з дітьми, педагогами, батьками; представлено зразки успішного використання казкотерапії у проблемних ситуаціях, алгоритм поєднання казкотерапії з іншими засобами професійної діяльності – з ігротерапією, музикотерапією, метафоричними–асоціативними картами, технологія створення метафоричних висловів і написання терапевтичних казок.

... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: art_kuz | Дата: 30.03.2017 | Коментарі (0)

В ліцеї ріднім нині свято.

 Як швидко роки вдалину летять…

 Хай лине дзвоник ввись крилато,

 Бо нам сьогодні – 25!

 

Запорізький багатопрофільний ліцей “Перспектива” – це особливий, неповторний шкільний світ зі своїми традиціями, творчими педагогічним та учнівським колективами. Він надає освітні послуги за шістьма профілями. Ліцей сьогодні – це високі результати освітньої діяльності висококваліфікованих вчителів та вмотивованих учнів.

Заклад засновано 19 серпня 1991 року. У березні 1992 року він отримав статус ліцею. В 1995 році відбувся перший випуск ліцеїстів. За 25 років ліцей підготував більше тисячі випускників. Його учні є призерами обласних, Всеукраїнських та міжнародних олімпіад, інтелектуальних конкурсів.

... Читати далі »

Переглядів: 585 | Додав: art_kuz | Дата: 27.03.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 10 11 12 13 14 15 16 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту

Національна дитяча гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
uCoz