Субота, 27.04.2024, 08:00
Територіальний відділ освіти Шевченківського району департаменту освіти і науки Запорізької міської ради
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Голови ППО Шевченківської РОП провели виїзний семінар до м. Енергодара з метою ознайомлення з роботою ППО навчальних закладів.

Голови ППО ознайомилися з роботою ЗНВК №9 та ДНЗ №12. Запоріжців гостинно зустріли начальник міського управління освіти Букрєєва Світлана Михайлівна, головний спеціаліст з дошкільної освіти Олейнікова Оксана Василівна, голова міської профспілкової організації Чорний Микола Дмитрович,  голови первинних профспілкових організацій.

Колеги з Енергодару розповіли про свою  роботу, наробки, ознайомили з досвідами роботи закладів, творчими задумками.

Голови ППО були ознайомлені з роботою атомної станції.

 

 


01.04.2016 року відбувся виїзний семінар голів ППО Шевченківської РОП.

В ході зустрічі голів піднімалися питання мотивації в Профспілці, відстоювання прав педагогічних працівників, фінансове забезпечення галузі освіти порівняно з державними гарантіями, передбаченими статтями 57 та 61 чинного Закону України «Про освіту».

В ході зустрічі голови ППО мали можливість поспілкуватися, перейняти досвід, розповісти про особливості своєї організації, вирішити спірні питання.

 


Шевченківська районна організація Профспілки працівників освіти і науки України в м. Запоріжжя об’єднує 50 первинних профспілкових організацій і профгруп. На конференції 18.02.2015 року були присутні 49 делегатів від ППО, запрошені керівники закладів освіти району. Від ЗООППОНУ присутня член президії  Остапенко Р.М.

Заслухавши і обговоривши звітні доповіді, звіти ревізійних комісій за п’ятирічний термін,  конференція одностайно оцінила роботу районної організації як задовільну та затвердила звіт ревкомісії. Начальником територіального відділу освіти м. Запоріжжя Перепелицею Н.Є. високо оцінено ефективність соціального партнерства  ради районної організації Профспілки з відділом освіти, директорами закладів освіти, завідуючими ДНЗ.

У виступах профактиву, соціальних партнерів позитивно оцінено діяльність РОП щодо захисту трудових, соціально-економічних інтересів працівників галузі, особливо під час бюджетного процесу наприкінці 2014 року.

Звітно-виборні збори і конференції ще раз продемонстрували єдність в освітянських профспілкових рядах у боротьбі за соціальну справедливість, право на достойну працю та її належну оцінку, значимість ефективного соціального діалогу.

На конференції одноголосно на нову каденцію обрано  голову районної організації Профспілки Куницю Н.І., затверджено склад ради районної організації.

  

  

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту

Національна дитяча гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
uCoz